Bruidsmode

Els
Lucienne

Tempelstraat 27 Ieper

BEL 057 42 19 85 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

MA: 14U - 18U30 | DI: 10U - 18U30 | WO:14U - 18U30 | DO: 10U - 18U30 | VR: 10U - 18U30 | ZA: 10U - 17U

Nieuws

Geschenkbon

Over ons

A thing of beauty
is a joy for ever

Els Lucienne studeerde in 2007 af aan het Sint-Lucasinstituut te Gent als textielkunstenares.

Gefascineerd door de essentie van het vrouwelijk lichaam, is els lucienne voortdurend bezig met het silhouet, de vorm en het volume waarbinnen de hedendaagse vrouw zich manifesteert.

De vrouw en haar individuele kracht zijn belangrijke troeven in haar beeldend werk. Maar anderzijds tekent zij de vrouw in al haar geraffineerdheid en fragiliteit.

Naast haar artistieke bezieling is els lucienne vooral modeontwerpster. De typische vrouwelijke lijn mag niet verloren gaan ten koste van vlotte en alledaagse snit. Elke vrouw blijft een uniek model die schoonheid , maar ook persoonlijkheid en karakter uitstraalt.

Els Lucienne promoot dan ook de individuele benadering van elke vrouw en laat de klant zelf beslissen wat ze wilt, tot het beeld perfect is. En natuurlijk mag elke vrouw schitteren, als bruid of als gaste.

Shakespeare zei het al :” A thing of beauty is a joy for ever “, of schoonheid vraagt om mooi te zijn.

Bruidscollecties

Bij Els Lucienne wordt elk huwelijk een droom. Samen met de klant zoeken we de ideale trouwjurk en dit volgens ieders stijl, maat en prijsklasse.

Ook voor de zwangere bruid is alles mogelijk. Alles word aangepast volgens het groeiende buikje zowel in de bruidsmode als in de suitekledij.

Voor het passen graag een afspraak.
Dank u

Onze merken

Suitecollecties

venus

linea raffaelli

annebelin

oni onik

soniapena

© Bruidsmode Els Lucienne (BVBA) BTW BE 0506.797.284 | Sint-Sixtusstraat 99 8970 Poperinge

Cooked and Spiced by Tasty Creations | Hosted by LMD